COMBIDEALS

Ontdek de ideale combinatie met Bubbel Voetbal en onze andere activiteiten, zoals Archery Tag, Escape Room op locatie, Expeditie Robinson of Flyboarden. Maak gebruik van onze stapelkorting:

 

  • 10% korting bij het boeken van 2 activiteiten
  • 15% korting bij het boeken van 3 activiteiten
  • 20% korting bij het boeken van 4 of meer activiteiten
COMBIDEALS

Archery Tag

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog.

Zodra het startschot klink begint de battle! Schiet jij je tegenstander af of kies je er voor om het target te raken en gaan jullie als winnaars naar huis?

 

Archery Tag

Escape Room op locatie

Onze Escape Room ‘Beat the Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie!

Zodra de tijd begint te tikken stroomt de adrenaline door het lichaam en begint de strijd om de box te openen. Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?

Escape Room op locatie

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale!

Wie wint de finaleproef en bezit de vaardigheden van een echte Robinson?

Expeditie Robinson

Flyboarden

Een van de meest spectaculaire watersporten die er is! Vlieg hoog in de lucht als een vogel, maak een duikvlucht en zwem vervolgens als een dolfijn.

Plezier en een adrenaline kick gegarandeerd tijdens deze extreme sport! Durf jij het aan?

Flyboarden

We helpen je graag

We denken graag met je mee om een toffe dag te organiseren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je er klaar voor?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op